Sur, sur, sur...

Hæklehelvede

Lad os byde velkommen til bloggens nyeste medlem “Nørkleriget“.

Hun hækler bordskånere, og de kan vendes. Tænker I Kreakrager aldrig over, at man ikke skal gøre ting, bare fordi man kan? Ja, I kan hækle, vi ved det godt. Og I er sikkert også gode til det. Men vendbare bordskånere, vaffelis, lysestager, flag og hvad fanden ved jeg…?! Hvorfor??
Jeg maler kraftedemig da heller ikke billeder med egen afføring, bare fordi jeg kan. 
Bethany!

29 kommentarer

 • Anonymous

  jeg kunne bare ikke skide når den der uhyggelige toiletrulle-dukke.holder gloede på mig, hjemme hos min oldemor!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er altså også en der har hæklet en lort, kan bare ikke huske, hvor det var jeg så det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aiii sgu Bethany… Nu begynder du heller med det der teen-agtige halløj. Du synes *blinker* eller hvad det var, er lige til en dram, men nu spreder du jo ligefrem LOOOOVE (<3) i dine komments. Har du drukket af natpotten eller er i dag bare en god dag???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  nå for søren… jamen jeg kan ikke huske forskel på de to ting… det er alt for mange år siden! Men ja, det var det der hvor man syede og strikkede og i det hele taget kedede sig bravt!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, det kan du tro jeg gerne vil indrømme. Og jeg har endda gjort opmærksom på det før. Det er nemlig god trafik. Og der skal jo nok være en eller anden tåbe der finder bloggen interessant.<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *besøgende…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ohh Bethany – du er en barmhjertig samaritan i farisær-klæder. Nu får den nye hækle/nørkle blog jo den bedste velkomst ever. MASSER af besøgene og PR. Du vil sikkert ikke indrømme det, men du kan nok godt li' at være lidt flink!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke-vendbare, hæklede bordskånere… De må så nødvendigvis være sømmet fast til bordet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det hed håndgerning da jeg gik i skole, Deres majestæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HåndARBEJDE… Ikke håndgerning.. tsk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du mener nok håndgerning. Husgerning er det med mad..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  selvfølgelig kan jeg hækle! jeg har også et symaskinekørekort! Der var engang noget der hed husgerning!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du hækle, Katrine? Hahahaha. Det er sjovt.Kan godt huske både hæklede barbier og kaniner med vat i røv. Det var tider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med kaninen, hvor der kom vat ud af r*ven? Det er sq da også en klassiker man ikke ser mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ohh ja! Barbierne! så kunne man lige sidde der og lege med en dukke mens man sked! den der hæklede kjole var nok fyldt med lortepartikler! Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg savner nu de her toiletrulleholdere med en halv barbi på toppen. Det var sager:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  nå for satan… så fordi man er sur så er man misundelig? hvorfor er misundelighed egentlig en grim ting? Er det ikke sådan et religiøst levn, at man ikke bør gå rundt og være misundelig? De der syv dødssynder eller noget… nå men jeg er ikke religiøs! Jeg er faktisk misundelig på mange mennesker, visse forfattere og den slags… men det ser jeg kun som en fordel… så man man jo se at nogle mennesker kan noget som man godt selv gad kunne… det bliver vel først grimt på det tidspunkt man skælder personen ud over at kunne noget man ikke selv kan… at misunde folk noget er altså ikke nødvendigvis negativt… det kan netop inspirere en selv til at stræbe efter det man misunder!og lige i hæklekysens tilfælde… jeg kan også godt hækle… både bordskånere og tændstiksæskeskjulere og den slags nødvendigheder… så jeg er ikke misundelig på hæklekysens evner :DKatrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harharharhharr – sådan en må du lave til mig!!;-)Sorry men de royale må man bare leve med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha. Ja, selvfølgelig er der lavet en hæklet krone…Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er faktisk ret skarp, Eric. En ikke vendbar bordskåner..Det må lige være en udfordring for alle Kreakragerne. Så slipper vi også for dem så længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan hverken hækle eller patchworke, så jeres forslag er udelukket! Og så er jeg træt af, at du altid skal være den royale, Kongmor. Hvorfor kan JEG ikke være prinsessen, så kan du fandme være Klods Hans. Nogen, der kan hækle en krone? Ps. Absurdistræde, jeg ER berømt. Har omtrent ti venner på Facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes ærlig talt at bordskånere er okay. Jeg bruger dem selv, omend de ikke er hæklede, og de er væsentligt bedre på ædeltræ end vaffelis, og herregud: Nørkelbloggen er næsten ny.Det virkelig interessante ville dog være hæklede bordskånere, som IKKE er vendbare. Det må være en udfordring, man kan tage op. Ingen søm, ingen lim og andre ufine metoder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • misundelse er en grim ting

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  malerier med egen afføring kan være nok så interessant… det bliver først rigtig uinteressant når alle gør det… og når det efterhånden er så kedeligt og intetsigende og af så tvivlsom kvalitet(dårlig lort) at man brækker sig i lårfede stråler over ENDNU en af den slags! Jeg kan slå knuder på en snor…. måske skal man begynde at blogge om det?! Så kan det være det bliver moderne og så gør alle det måske lizzom fordi det er zååååå læks! Og sorry… men en brølende kronhjort med robot op af skovsøen er bare ikke cool… det er bare det som ALLE andre gør… Hvad med at male en robot der puler kronhjorten hårdt i røven! Det ville også forklare dens ansigtsudtryk… Og så bryd nogle grænser for satan, hvis I vil være noget!!Katrine… der er sur i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pfffffffffffffttt :DDu skal – det er ikke det samme..Har det altså tit som prinsessen i Klods Hans når jeg læser med her.. Du kan jo lave en potte i patchwork?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men så igen; hvis du postede billeder af malerier udført med selvproducerede ekskrementer, så ville det sikkert give en del besøg. Det handler dog nok mest om timing; for tidligt = indlæggelse. Efter du har nået berømmelse = lovprisning og høje provision :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hæklet afføring?-Betyt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sur, sur, sur...