Erotisk buttet!

Vincent og Josephine

Hvad fanden blev der af dem? Bethany hører intet om dem, og har ikke set billeder af dem i månedsvis! Bethany giver ikke en fløjtende fis for andre folks unger, men jeg betaler altså for, at Vincent og Josephine kan leve godt. Dermed er jeg berettiget til at vide alt! ALT, ALT ALT!

Helt fair er Bethany måske ikke, for jeg har faktisk ikke haft tid til at købe alle ugeblade den sidste måneds tid. Der er simpelthen for travlt på Kontoret, og med så inkompetent en chef som min, så er det sådan set mig, der styrer showet.

Nåh, men hvis nogle af De andre ved noget om Vincent og Josephine, så fortæller de det nok.

Hvor typisk er det også lige, at hende Mary skal kopiere mig. Bare fordi Bethany har tvillinger, så skal hun selvfølgelig også ha’ tvillinger. Man bruger sgu da ikke børn som accessories. Og det gør man i øvrigt heller ikke med hunde!! Magter bare ikke Sektmedlemmer med flueudseende, kæmpe tasker og en minikøter på armen. Og jeg magter heller ikke Mary, som trods et hav af fødsler sikkert stadig har superstramt og perfekt skræv.

B.

6 kommentarer

 • Anonym

  Vinnie og Joe, den mafiayngel – selv navnene passer – med bodyguards, nedarvede privilegier og hævet over loven. Ja, lad nationen samles om dem. Men lad der da så i det mindste være lidt show over det. Hende den gamle krumryggede kleptoman, se hende var der underholdning i. Hvad skal vi med de overperfekte glansbilleder, med diætister og personlige trænere? Blot endnu et realityshow – bare af den kedelige slags. Ikke en gang der har de en berettigelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Øh ja, man betaler eks skat i et andet land :)/Chilotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvordan melder man sig ud af Kongehuset?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nå men, kender du så Glitter Amalie? http://www.glitteramalie.dk/Hun er meget ambitiøs og reklamere altid med "super lækre outfitbilleder" på Twitter….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  og det var med tryk på E :)/Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Okay Bet :)Så siger vi det. Kongehuset og kirken interesserer mig ikke. Har meldt mig ud af begge dele til fordel for de unge, smukke og riges klub. Så hellere læse Diannas helt eget domænesnak, hun staver også bedre end visse andre./ Chilotte (eller hvemsomhelst)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Erotisk buttet!