Misforstået med eller uden penis

DIY

Det er bestemt ikke all good her. (Man skal bruge engelske gloser ind imellem). Havde episode på Kontoret i dag. Chefen krævede som sædvanlig al al for megen af min tid, og jeg har jo ligesom travlt med at læse blogs hele dagen. Så da så han let snerrende, stadig med stinkende bæånde, bad mig udføre hans arbejde, nærmest råbte jeg ham ind i hovedet:

DIY!!! (Så kunne han eddermaneme lære det)


Bethany har bemærket udtrykket hos Kreakragerne. Måtte til sidst google det for at forstå hvad fanden det betød. Ja, I ved det naturligvis godt, så det er lidt pinligt at berette for jer, at JEG var uvidende omkring det. Men på mange områder er jeg slet ikke “oppe på beatet”, som Kontorets It girl altid siger.

Chefen anede heller ikke, hvad det betød, men han blev pissesur alligevel.

Resten af dagen var stemningen ret trykket, og jeg mistede helt lysten til at læse mere om Lasse og Sidsel fra Sekten. Og det på trods, at Lasse fremviste sine nye sko. (Hvad helvede gør Sidsel den dag han springer ud af skabet eller går tilbage til Mathilde??)

Bethany

16 kommentarer

 • Tak for smuds.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  BREAKING NEWS!Sidsel og Lasse har slået op, åhhh nej dog. Verden er af lave.http://www.sidseloglasse.com/2011/07/2087/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg læser en del krea-blogs, for mange af dem får altså nogen gode ideer ind imellem, men jeg bliver forskrækket og ked af det, når en pynteting kan gøre dem ovenud lykkelige: http://frk-trillingsgaard.blogspot.com/2011/07/pip-pip-hurraaaahhh.htmlEller sengetøj wtf! (what the fuck…)http://aebleblomstblog.blogspot.com/2011/07/de-overlevende.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih,hvor du spørger, Lotte!! Jeg kender ikke Blog-land.dk. Jeg er bare så meget bagud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glemt at spørge (igen dumt) – du kender godt blog-land.dk or? Godt sted at opsnappe blogs…(ingen garanti for kvaliteten!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frede er fra fredesblog.dk. Jeg ved faktisk ikke hvilken sekt hun er medlem af (om nogen), men det er egentlig meget hyggeligt (?? – slet ikke det rette ord…men hvilket så?) at få en dosis 22-årig styling af tøj. Bethany – du skal arbejde noget mindre og blogge meget mere!Og er det virkelig Lasse som tager ALLE billederne? Også dem af Emily og Frede og alle de dér piger? Så kan jeg godt forstå at han overvejer et par ekstra sneaks for han har da travlt ham Lasse! Eller er det sådan en kæreste profil man har som modeblogger? "Du skal kunne li' at tage billeder af mig. Hver dag! Og det er ikke nøgenbilleder…"

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone, fremover så hold lidt igen med de Underberger. Lotte: Det gør Lasse sgu da!! Dumt spørgsmål. Hvem er Frede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FYI…(got it?)…så synes jeg faktisk at du skal fortsætte din Tour de Style omkring emilysalomon og fredesblog (de eneste 2 som jeg delvis læser med på…af lyst og af smil…) og de dér piger i og omkring sekterne…især hvis du lige kan fortælle mig HVEM er bag kameraet? HVEM får de til at tage alle de billeder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der burde simpelthen være en lov, der forbyder kvinder at tvinge mænd til at tage 25 billeder af dem hver dag, mens de viser tøj frem i aparte positurer :-) Men respekt til mændene over at de gider gøre det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  og…………..ingen af de haarde opdatrerer om natten….Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  GUD mand…. du har et svoert jobLone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For os der ikke gider google, kom nu med det, hvad betyder det???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ps. jeg beundrer at du kan naa kontor, tvillinger, og andet barn + ALLE de underlige blogsLone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha! Jeg var nødt til at google det og så gav indlægget mening. Ham chefen lyder som en modbydelig filejs.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor skriver du kreabloggerne og linker kun til en? Og chef med bæånde passer da meget godt til brunnæsede bloglandia!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Aj, der var min aftensmad lige på vej op, stop venligst med at linke til så klammo sko, ben, og nu vi er ved det fødder med grim lak!Din chef lyder yderst usympatisk. LM

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Misforstået med eller uden penis