Vincent og Josephine

Den seksuelt underernærede Blogstilstand

De andre får ikke nok sex. Det må konstateres. Tydeligst er det selvklart at se ovre hos Onanikartellet, som konstant har gang i en seriøs omgang fællesonani for at mindske trykket og længslen efter noget at tømme sig i. Mon de aldrig bliver trætte af at tørre skærm, joystick og tastatur af for klister? Jeg vil skyde på, at de allesammen har været nødt til at investere i de der håndværkercomputere fra IBM, som kan holde til lidt af hvert – blandt andet væsker.
Dog har jeg erfaret, at Onanikartellets fileri kun er toppen af isbjerget – og egentlig burde roses, fordi de i det mindste ikke forsøger at lade som om, at de ikke er noget, de rent faktisk er (Læs: desperate) – for dykker man længere ned i sølet, vil man finde Kreakrager, Bogbloggere og jamrende blogmænd, der tydeligvis lider af mangel på noget af det virkelig søde. 
Bethany er bekymret. Seksuel underernæring er en alvorlig sag, og når vi allerede er derude, hvor en Bogblogger må gå til så voldsomme ekstremer som at argumentere for, at en blog om bøger kan være fræk, (i stedet for at indrømme, at hun savner noget på – eller nok nærmere i – den dumme), må noget gøres.
“Hvad er der med Kreakragerne?”, tænker I måske nu, hvor I har mæsket jer i dagens udhængninger. Men kig nu på linket. Kig rigtig godt efter og fortæl mig, hvad de der juletræsstager i virkeligheden er! Nemlig…Camouflagebuttplugs! Wunderbra forstod ikke den store interesse for netop denne give away. Men nu har hun så svaret (Velbekomme Frk. Push up).
Rundt omkring i den ganske danske Blogstilstand render der nu Kreakrager rundt med juletræer i mudderroserne. Det er sikkert og vist. Men synes I selv, at det er smart? Tror I virkelig, at julestemning i numsen kan dæmme op for denne alvorlige situation? Nej, vel. Bethany stemmer for, at I alle sammen holder op med at blogge i en uge (helst to) for i stedet at bruge tiden på forløsningskurser hos Carl Mar og Ørtingkrukken.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vincent og Josephine