Fra jer til mig

Den mest røvsyge smøre af en lorteblog

Jeg hylder anonymiteten, det gør jeg. Og jeg går ikke ind for censur.

Jeg synes også, at det er idiotisk med mere kontrol og overvågning når det kommer til at ytre sig på nettet. Men det er ikke det vi skal snakke om.

Jeg har fået mails vedrørende de kommentarer folk smider herinde. Folk er utilfredse, kommentarerne er på linie med jubelidioterne ovre på Nationen, erklærer man. Jeg har givet det tanker. Jeg har også slettet kommentarer. Men når alt kommer til alt, så er min holdning jo netop, at hele Blogstilstanden er blevet for candyfloss og velpoleret. Jeg er fucking træt af det! Det var egentlig ikke et opgør jeg ville tage da det hele startede. Jeg skulle bare ha’ afløb for min kroniske bitterhed. Men det er alligevel nået dertil, mest pga. jer. Og når nu jeg er så træt af det rosenrøde så hjælper det heller ikke, at jeg sletter alle upassende kommentarer. Jeg tror på perfide, nederen fucking trælse lortekommentarer lige så vel som jeg ikke tror på det modsatte. Der skal være plads til det hele. Det skal der så åbenbart ikke hos Berlingske, men det skal der altså hos Bethany! Er man fej fordi man ytrer sig anonymt? Hmm, muligvis. Men Bethany ville ikke fungere som ikke-anonym, og jeg har derfor ikke lyst at kræve anderledes af kommentatorer. Det er dog ikke af kujonagtige årsager, at jeg anonym.

Når det så er sagt, så sletter jeg altså hvad der passer mig, hvis jeg føler det påkrævet. Og deciderede angreb på læseres børn og lign. godtages på ingen måde! Jeg kan heldigvis gøre hvad jeg vil herinde. Det er trods alt min blog. Og på den måde er jeg jo fandens dobbeltmoralsk. Endnu en af mine gode egenskaber.

Nu sidder I alle og snorksover, og er møgskuffede over, at det ikke var et saftigt indlæg om endnu en røvsyg Kreakrage eller førtidspensioneret madblogger. I vil se blod. I gider kraftedemig ikke høre om Bethany når hun er tænksom, Tvillinger på 2, Datter på 4 og Kontoret. Blogstilstanden skal bare ha’ tørt på lige nu, så I har noget at skælde Bethany ud for, men samtidig noget at komme i underbuksen i sand fryd over!

Men hvad helvede skal jeg dog skrive om, folk holder ferie i god damn kernefamilieland! Jeg hader den slags!! Hvad fanden skal vi med de lortelalleglade billeder af symbiotisk overlykkelig familie? Det er spil for galleriet, jeg ved det bare!!

Næææh, I må tage det sure med det søde, Grødhoveder. Og det er vel fair nok, når nu jeg også skal trækkes med jer?

Bethany!

14 kommentarer

 • Anonymous

  Nå man kan ikke være væk en Fredag uden der sker ting og sager.Det er plagiaternes tid kan jeg se. Jeg vender tilbage og får læst op når jeg har fundet ud af hvordan jeg logger på med en google konto når jeg kommenterer./Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Whoa…. debat to steder. Jeg er, for lige at gøre det klart igen, IKKE den Rolf der kommenterede på den anden blog. Jeg kender ikke bloggen og hvis jeg ville svine B, ville jeg nok gøre det under et andet navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du tager simpelthen blog's og især denne alt alt for alvorligt. Jeg tror ikke du har fattet, hvad den egentlig går ud på Rolf….Hvis du ikke læser omtalte blog, så er det vel også derfor du allerede har blandet dig med et indlæg derovre :) Endda ifølge eget udsagn med en baggrundsviden gennem flere års læseri på selvsamme blog, du ikke besidder- men som undertegnede måske gør FLOT!Jeg har (gentage, gentage) ikke behov for at fremstå anderledes end jeg mener og tænker, så hvordan mine signaler modtages må være op til hver enkelt- og ikke op til mig.Jeg kommenterer ja og giver MIT bidrag, råt for usødet – eller omvendt, og jeg forventer folk reagerer sådan man kan se flere vinkler og en given situation. Men jeg forventer ikke at blive mødt med den personfiksering du lægger for dagen og så skal du nok lige tælle indlæg her og se hvormange der har givet smil og hvormange der har givet dræberøjne !En anden ting er, at du ikke respekterer at jeg egentlig lukkede den i går. Samstemmende med "modparten" er vi enige om at lukke den som du sikkert ved. Men igen respekt dér, hverken for hende – eller for mig, samtidig med du råber op om respekt og moral. Det er virkelig virkelig godt gået.Og nu ER den lukket, for koen, for mig og for Bethanys skyld ( som trods alt låner pladsen ud til os)/Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som sagt, jeg følger overhovedet ikke bloggen. Den interesserer mig ikke det fjerneste. Du har sikkert ret i, at blogejeren er bidsk med nedværdigelser og alt det. Ingen diskussion herfra… generelt. Om jeg kan lide dig har vel ikke noget med noget at gøre? Jeg kender dig overhovedet ikke.Du tager retorik som noget dårligt; noget der ødelægger dine ord og forvrænger dem til candyfloss, men har du tænkt på, at det måske lige så vel kunne være den anden vej? Retorik behøver ikke være hverken positivt eller negativt, men er blot en måde, hvorpå man præsenterer sine ord. Jeg siger ikke, at alle skal gøre det på samme måde, jeg siger bare, at man måske kan komme meget længere med et indlæg meget mere i stil med det ovenover, end voldsomme negativer. Det samme med argumentation; underbygning af påstande (omend de er lidt for harske for min smag) giver læseren mere forståelse for, hvad der foregår.Du kan sige hvad du vil, men eftersom du kommenterer på ting, så må man gå ud fra, at du forventer at folk reagerer. Alt andet ville være en løgn, for at tro, at man er så vigtig, at ALLE har brug for lige præcis DIN mening er….. ja, en eller anden diagnose har det i hvert fald :) Jeg siger ikke, at du er skør, overhovedet, men for at give dine kommentarer bedre mulighed for, at skabe debat fremfor voldhad og dræberøjne, så syntes jeg alligevel du skulle overveje en eller anden form for anger management for internettet…… med mindre du selvfølgelig nyder de reaktioner der kommer? Så er vi ovre i: "skider-på-sofabordet-hos-andre"-tingen igen og så er det mere en statement end en personlig holdning.Jeg tænker vist bare højt (eller hvad man nu gør på skrift?).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Rolf:Tilykke med dit "store" detektivarbejde, du er en dygtig dreng.I min verden er det sådan, at man skal være den man er, og man skal sige det man mener.Det er muligt det er uelegant, men skulle jeg ud i at benytte mig af retoriske evner, jamen så ville jeg jo selv pakke mine ord ind i lyserødt vat og være som "alle de andre penselmalere"Blogejeren er uden tvivl bedre til, at pakke sine giftigheder og nedværdigelser igennem tiderne på sin blog bedre ind, sådan de fremstår til blogejers fordel for de som ikke kan læse mellem linier, men hvad skulle mit formål være med at gøre dét?Om du (eller andre) stempler mig som jubelidiot, er jo jeres egen sag. Jeg er sådan set ligeglad og har på ingen måder til formål (eller behov for) at fremstå som en de andre synes godt om. Det vælger man helt selv. Derfor er man også velkommen til, at være uenig med mig, eller bare ikke kunne li mig.Det der tæller hos mig er at folk ved præcis hvor de har mig, på godt og ondt i det virkelige liv og i debatter.Og ja det sårer indimellem nogle at jeg udtaler mig, til gengæld er det jo ikke novicer udi den kunst jeg skriver et indlæg til vel. Bare møgirriterende at de svar man får er fejlbehæftede med henvisninger vedr. min person(løgn) så tjener "samtalen" ialtfald for mig slet ikke noget formål længere.Og så gider jeg ikke forsvare det indlæg mere, som det fremgår fik jeg "nok" af alt derinde og agter ikke følge bloggen længere og så- er alle jo egentlig glade :)/Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chilotte; er det hos den slagtede, hellige ko? Man har vel google skills. http://www.slagtenhelligko.dk/2011/07/27/jeg-savner-dig/Personligt syntes jeg det virker som om, du bare vælter ind i en hyggelig familiestund og voldskider direkte på sofabordet. Jeg følger ikke bloggen, så hvad ved jeg… jeg tænker bare, at lidt retorisk snilde ville have hjulpet dig – sådan generelt. Overvej din egen blog; for ikke bare at blive stemplet som jubelidiot, hjælper en selvforvaltet blog ved, at du selv må lave en regel om, at man gerne må skide på sofabordet hos dig. Så ved folk ligesom, hvad de kan forvente.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HahahahahHmm ja, nu synes jeg så ikke det er så sejt igen at gøre grin med folks udseende. Og jeg er i øvrigt ret vild med den trutmund der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du kan kigge hos fashionbyfrium.com – hun har en "pæn" fiskemund.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg tænkte jo nok det var derovre, Chilotte *fnis*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var jo det jeg gjorde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvis der er nogen blogs,hvor de har candyfloss oppe i r….. , så er det sgu modeblogs. Så du kan starte der. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hint: Google som er din bedste (eneste?)venSøgeord:Medløbere +50 antalSelvretfærdighedMedynk"åh du har så meget ret" – "ja det mener jeg også" – "jamen hvor du dog kan" (fortsæt selv)Eller afvent, kender jeg denne blogger rigtigt, så kommer der nok et indlæg helt for sig selv vedr min kommentar i dag, sådan alle hønsene (dem uden fjer) samstemmende kan stemme mig hjem (som om jeg ikke var gået selv forlængst)/Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chilotte, folk vil kraftedemig vide hvor du har været henne og kaste op i dag. Du er kendt. Må de vide det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Trækkes og trækkes er vel så meget sagt i og med du jo skriver, at du sletter kommentarer som du har lyst til, hvilket jo er i orden da det er dit "hjem".Udover det synes jeg også man må kommentere både det sure og søde, jeg har selv været skarp i pennen i dag overfor en blog jeg bare ikke længere kan eller vil følge af forskellige grunde, herunder nogle af dem du nævner (og får hele hønseflokken på nakken nu sikkert)Noglegange får man bare nok, om du får nok af mig/os eller vi får nok af dig. Ja det må tiden jo så vise :)Men jeg håber da de fleste her siger den mening, de også ville sige til vedkommende ude i det virkelige liv. Jeg gør og det giver da gnister, men også lange gode venskaber hvor man kan sætte hinanden helt på spidsen og alligevel respektere hinandens synspunkter.Der er sgu generelt for mange medløbere og "jeg lader som om" i denne verden./Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fra jer til mig