Pose-teaser - Afsløring!!

B for mænd

Nu er jeg så hende man finder, når man søger på Musselmalet sengetøj! Det gider jeg kraftedemig ikke ha’ siddende på mig. Det er GRIMT! Og musselmalet børnetøj er ENDNU værre!! I kan sgu da ikke mene, at børn skal ligge der og udstråle porcelænstilstand??

Nåh, men jeg er på Kontoret, og her er faktisk travlt. Derfor ville jeg lige smide et blogindlæg.

Sidder og tænker på mænd. Når mænd ikke er svin, er de jo meget søde. Der er desværre for få af dem i Blogstilstand. Har dog fundet tre jeg godt kan li’. I har hørt om Actionbror ovre fra AmarO, men han er vist optaget af Arkitektdame. Så er der Rolf men han hører til Luna og hendes kager, og Anne Lottes mand har jeg fået streng besked på at holde snitterne fra. Må sgu lære at lave mad og bage, for det er åbenbart sådan, man scorer de der pæne mænd. (Magter ikke at påtage mig arkitektuddannelse).

Måske skulle nogen bare lære at dele, når nu mændene er i undertal. Hvad blev der lige af “Sharing is sexy!!”??

B.

13 kommentarer

 • Anonymous

  Veludrustet? Nej.. ikke som sådan meeen.. Han Kan en masse gode ting..Han sørger meget grundigt for at der ikke kommer støv på sofaen. Han Drikker sig aldrig fuld i hjemmet, den tager han på den lokale.Han er utrolig hygiejnisk og går derfor meget ofte til lægen med sin penis.Hm.. Veludrustet? jo.. måske er han det? Han kom da engang til skade på jobbet med den sagde han… Den var ihvertfald meget rød og irreteret et stykke tid efter…Nååå… Hvad Siger du?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh tak, Anne Lotte!Anonym: Er han veludrustet og pæn?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg giver gerne min kæreste væk til højest bydende….???Please.. Tag ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand bager selv og laver formiddabel mad, så det behøver du helt sikkert ikke kunne ;-) (ikke at du kan bruge det til noget, synes bare lige jeg ville gnide yderligere salt i såret, og understrege at han er MIN ! Haha!!!In your face, biatch ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sagde hvem? Læs hvad hun skriver før du udtaler dig :)/Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Var det ikke noget med at Chilotte ikke gad læse med mere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hallo du. Hit med noget give away til mig for at benytte "B" signnaturen. Det var trods alt mig der fandt på det. Kunne godt bruge nogle musselmalede gummistøvler eller andet som jeg kan dupere veninderne i kolonihaven med./Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C: Jeg kan sgu da ikke gøre for at Google ikke fatter en skid! :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Ej hallo.. nu troede jeg vi var enige om at det var MIG der var hende med det musselmalede.. også kommer I bare og er flere som vil have den titel!!Se bare her: http://www.babybusiness.dk/smukt-musselprint-pa-toj-og-sengetoj-til-baby.html – Der går da snart helt inflation i det musselmalede sengetøj/børnetøj… ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaaaa…..hver sin smag ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, June. Ham har jeg set. Han er virkelig ringe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, mandlige bloggere er der ikke mange af….og meget få af dem er gode. Men ham her synes jeg om….selvom man skal nogle indlæg tilbage, for at komme til de rigtig gode indlæg ;-)http://undergadelygten.blogspot.com/PS: Nej, han er ikke min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, jeg ved næsten ikke om han kan magte mere end en kvinde. Tror sgu han mener jeg er krævende nok.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pose-teaser - Afsløring!!