Onanikartellet. Et kollektiv with benefits.

Video killed the radiostar

I tror, at jeg er blottet for selvindsigt. I tror, at jeg ikke lytter til jeres moralske peptalks, som skal få mig til at tænke mig om en ekstra gang, inden jeg skriver slemme ting. I tror, at jeg ikke finder jeres kommentarer indsigtsfulde, inspirerende og udviklende. 
I har ret. 
Men når det er sagt, så har jeg læst på en af de utallige moraliserende jeg-giver-mother-fucking-theresa-baghjul-blogs, at alle fortjener en chance til. Selv Klidmoster, så det får hun. Derfor vil jeg lytte til hendes helt sikkert meget interessante volddyrkelse af is i radioen dags dato. Jeg er SÅ spændt! Kan slet ikke vente!


1 kommentar

  • Aaaaaarj, og så skal jeg bare passe mit arbejde på en computer, der er fra ca. 1954 og derfor ikke kan transmittere noget, der minder om lyd. Øøøøøøv!(og bliv ved, i øvrigt)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Onanikartellet. Et kollektiv with benefits.