Køleskabsdagbog - Vol. 759

Forfatterbloggerne

Hvornår er der nogen, der gider fortælle de der sindsforvirrede forfatterbloggere, at de spilder deres tid? For satan jeg krummer tæer, og når ingen andre tør, må jeg vel hellere gøre det: NEJ, du er ikke forfatter. Du er blogger. Du har aldrig udgivet andet end dine blogindlæg, og du er den eneste på hele planeten, der kan få den tåbelige tanke ind i hovedet at udgive dine sindssygt kedelige ord i bogform. End of fucking story.

Jeg går sgu da heller ikke rundt og kalder mig selv for bager, bare fordi jeg ind imellem er tvunget til at vride en bolledej sammen, når et eller andet fjols af en gæst har besluttet sig for at komme på visit en søndag, hvor alt er lukket.

13 kommentarer

 • Anonymous

  Fantastisk blog. Hvor skønt, at der endelig er en, der skriver alt det, som man selv – som ikke-bloggende menneske – tænker, når man læser om kreative klasse-damers åh-så-sjove anekdoter om, at deres børn har stukket en halv perleplade op i næsten eller har taget bukserne omvendt på på date på Bridget Jones-måden. For SLET ikke at tale om alle dem, der bare slet ikke kan skrive eller være sjove, men vildt gerne VILLE kunne det for også at kunne være sådan lidt livsstils-lækre på den ironiske måde. Face it – I får aldrig en karriere som kunstnere, fordi I har udstillet to billeder på den lokale café eller en karriere som forfattere, fordi en eller anden, der engang har fået indrykket en klumme i et blad, nævner jeres navn.Hurra for dig, Bethany.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvad skal vi synge? Og kan det blive falsk? Så kan vi lave en blog og lægge melodistumper ud og skrive 'VI ER SÅ TÆT PÅ AT FÅ ET GIG PÅ RUST'. Eller hvad helvede den slags hedder.I øvrigt kunne alle dem, der tager ÅH så kunstneriske billeder af vand og himmel og hav og den slags godt trænge til et fur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der sidder en del bloggere rundt omkring med en forfatterdrøm i maven. Det er nogenlunde dem jeg mener.Anonym: Bevares.Sarah: Hvis du henter en banjo og lægger an til fællessang så kan det godt være jeg bliver lidt (mere) sur. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg elsker dig til gengæld.Bliver du mere sur af det? (I så fald, dobbelt kærlighed til dig!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Første og sidste gang jeg læsere med her,du er sgu for sur til mig, Vorherre bevares!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det vil jeg egentlig også gerne vide?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hvad er en forfatterblog?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg overlever steningen, skal jeg lave en(dnu) en blog om det.Så kan nogen spille banjo imens, så vi får rigtig fællesstemning :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har jeg muligvis. Jeg tænker bare, at der må være en eller anden mystisk kategori med nogle få udvalgte weblogs hvor selv du tænker "det de skriver her er relevant og underholdende" og så bliver jeg så fandens nysgerrig over hvilke typer af weblogs det kunne være…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du tror det handler om at kunne lide eller ej, så har du misforstået denne blog, Mette.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var ikke et relevant svar på mit spørgsmål…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu skal du slet ikke prøve at overvinde mig med kærlighed, Frøken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvilke type bloggere kan du egentlig lide Bethany?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Køleskabsdagbog - Vol. 759