Forfatterbloggerne

Økomænd med Urtekusser

Vidste bare, det ville ske! Stod der i Føtex køen, og fik blikket. Og ganske rigtigt kom smøren efter han lige havde oparbejdet festlig tone:

“Nå, der er rigtigt en der skal hygge sig i aften, hva’?”. *Albue i siden for virkelig at antyde humor*

Mig (Bethany): “Hvad?! Nej det kan du kraftedeme tro, at jeg ikke skal!” (Kort pause) “Jeg skal ha’ gæster! Hele ugen, faktisk. Og vi bliver mange!”

*Mand, nu med pinligt berørt udseende skynder sig at betale og fedte af med posen fuld af økologi* (Siden hvornår er mænd også begyndt at købe øko, minimælk og den slags pest??) Garanteret deres urtekussekoner der har lært dem det. For mænd vil sgu da ha’ bøffer og bearnaise! Altså kom nu, lad mig ha’ ret. Bøffer og øller, ik’?

Holder ikke til økomænd. Og jeg magter fandme ikke, at folk blander sig i mine indkøb. Og hvis de endelig skal (Men det skal de bare ikke!!), så kan de sgu da give mig en thumbs-up alle de gange jeg har hvidkål og  noget spelt i kurven. Ellers er det bare ikke fair.

For helved’ altså. Kunne aldrig selv drømme om at blande mig i de andres kurve. Så er man jo bare en idiot.

PS. Og bare så I ikke tvivler. Jeg SKAL ha’ gæster! I swear it. (Jeg sværger på det)

24 kommentarer

 • Jeg kommenterer lystigt på andres indkøbsvaner – på den der feje måde, hvor det hele foregå inde i mit hoved. Som i:"Tror du ikke liiiige du skulle have ladet den der citronmåne ligge, når du nu vejer 40 kg for meget i forvejen?"Jeps….så fordømmende er jeg nemlig. Kan ikke gøre for det. Eller altså…..tanken er bare ligesom tænkt, inden jeg kan nå at stoppe den, ing ;-)Hmmm….gu´ ved hvad folk tænker, når de ser min indkøbskurv? Sikkert noget med:"Aij….tror du ikke liiiige du skulle lade kaffen, vinen og smøgerne ligge, når dit ansigt nu i forvejen ligner en sveske med bumser"

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ihhhh, SKULLE lige kommentere for det er da godt nok noget af det mest irriterende, når folk føler de skal blande sig i ens indkøb….. har før oplevet at kassedaen kommenterede noget brød jeg havde købt, som hun mente var for dyrt – ta da liiii og bland dig udenom, hva dame!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Velbekomme :-) Det var faktisk også tanken (gnæk,gnæk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "Venindebloggerne". Nyt emne! Tak for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karatekid: Årh, jeg kan sgu li' dig. Og jeg lover at tjekke links så snart jeg er færdig med job, indkøb og børn! moi: Nej! FY!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  "Jeg kan lide din blog. Jeg synes den er sjov. Og selv om jeg læser de andre med stor fornøjelse, Maren, Superheltemor, Blogsbjerg, Klidmoster, O'Manne, osv., og har stor respekt for flere af dem, så har jeg fint plads til din blog også. Lidt ironi, en spids pen, lidt bitterhed. Jeg ved da godt at det kun er for sjov. Det er humor for fa'en.Jeg har også tænkt, at du sikkert har en blog i forvejen. Jeg tænker lidt, at du måske er en gammel ræv i blogverdenen, der har lavet en ekstrablog for at tage pis på os allesammen :-) "Nemlig. Tænker jeg også. Det er jo næsten som "de gode gamle dage", fra før alle skrev knuzzer og ha' en god dag hver gang de har lagt en kommentar hos en af de andre venindebloggere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • moi

  Bryder du dig ikke om fordømmelse ???????????????????!!!!!!!!!!!!!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du mangler en mand der ikke er økologisk, så er han på facebook, og han lyder navnet: "Den Bitre Mand". Søg og du skal finde. Han må da være lige noget for dig :-)Og kniber det med bitterheden så se lige her:http://www.labconfidential.dk/index.php/bitre-smage-g%C3%B8r-dig-mere-ford%C3%B8mmende/Jeg kan lide din blog. Jeg synes den er sjov. Og selv om jeg læser de andre med stor fornøjelse, Maren, Superheltemor, Blogsbjerg, Klidmoster, O'Manne, osv., og har stor respekt for flere af dem, så har jeg fint plads til din blog også. Lidt ironi, en spids pen, lidt bitterhed. Jeg ved da godt at det kun er for sjov. Det er humor for fa'en. Jeg har også tænkt, at du sikkert har en blog i forvejen. Jeg tænker lidt, at du måske er en gammel ræv i blogverdenen, der har lavet en ekstrablog for at tage pis på os allesammen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Jeg lægger ikke så meget mærke til hvad andre køber, men hvis jeg, en sjælden gang imellem (når vi er på kur), har kurven fuld af grøntsager og grovknækbrød, så kan jeg mærker at jeg vokser 10 cm i køen, fordi jeg er sikker på, at ekspedienten tænker; "sikke en sund kvinde, hun må være en god mor og et helt igennem godt mennesker," men i virkeligheden har jeg handlet Kinder Maxi og frysepizza alt for meget, til hun kan tage mig seriøst. Forresten har jeg nok en temmelig lav IQ, for jeg småfniser hver gang jeg ser Bittertwitter ude i hjørnet. Det er sgu da sjovt. Altså fordi det rimer. Og ligner hinanden. Jeg synes det er sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gad vide om der ikke er nogen der vil sponsorere mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men hva' så med naboerne? Vil de dømme dig efter HVOR du køber fra? Der er jo alt fra Irmatorvet, Superbest, Aarstiderne til Nemlig.com, at tage stilling til. Jeg kunne ikke vælge, så jeg går stadig ned i det lokale supermarked….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LM: Du skal bare ikke sige det til dem. De bliver kede af det.Therese: Tror bare jeg handler via nettet fremover. Bryder mig ikke om fordømmelse. Nej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker at kigge i folks indkøbskurve, og digte historier i mit hovede om hvad de mon er for nogle typer. Jeg kunne dog ikke drømme om at komme med en kommentar til ejerne af de håbløse kurve, eller en thumbs-up til dem der køber efter den rigtige madpyramide..Da der i går var stimorol, øko-mælk, hindbærbrus, makrelsalat, natbind, bulgur, p-tærter, øko-kylling, halvdelen af Brugsens øko-grønt (20 % rabat), kunne jeg absolut også se at min egen kurv var hverken speltkusse eller det omvendte (bur-kusse?). Min kæreste køber en del økologisk…men tror han gør det fordi jeg gør det, jeg har da i hvert fald ikke bedt ham om det :-)Tror egentlig heller ikke at en jordbærkage af spelt, smager en skid godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HADER kvinder der køber økologisk gær! Det skulle sgu forbydes at sælge sådan en pakke pjat, og jeg håner alle der har det i deres kurv!LM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym: Du skal da overhovedet ikke kalde mig noget med spasser. Er du klar over hvordan man får folk på nakken for at tale sådan om handicappede.Stinne: Ja, jeg kender godt din type! Og derfor camouflerer jeg nærmest ALTID mine Dancake roulader under to hoveder hvidkål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg glor helt uhæmmet i andre folks indkøbskurve – og håner dem i mit stille sind for alle de underlødige, vitaminfattige og sundhedsskadelige varer de sætter i sig. Men jeg holder det da for mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  For mit vedkommende fordi jeg ikke gider de intriger, som nogle tror, der er grundlag for her på bloggen, din bagespasser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 22:35: Jeg er en misforstået bitterfisse. Kan det snart blive værre? Er glad for at nogen evner at se selvironien i det her. Har naturligvis fuld forståelse for, at alle ikke har samme humor. Mere bitter er jeg trods alt ikke.Ano 22:36: Jeg skal jo ha' gæster, for fanden. Det skal jeg altså. Og du skal overhovedet ikke nedgøre mig for ikke at kunne bage!Ps. Hvorfor hedder I allesammen Anonym?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg hænger dig bare ud for de ti citronmåner så… skidt med hvad du købte ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  synes det er lidt ærgerligt, at så mange tilsyneladende ikke forstår din stil, men derimod tror at der er anledning til, at der skal hates, tages afstand og rrrrigtig definere sig selv som bedre. Jeg synes, du er sjov og selvironisk; og måske ret intelligent?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie: Må gi' dig ret her.Ano1: Jeg siger det ikke! I hænger mig bare ud.Ano2: Nu ved du jo ikke hvad jeg har forstand på eftersom du ikke kender mig, vel? Og gå dog væk hvis du har det så svært, altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Måske ikke i andre folks kurve…men du blander dig i så meget andet du ikke har forstand på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad købte du? Ti citronmåner?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mmn, i dét tilfælde kan du snakke om mænd uden nosser. Fandme om jeg gad en mand der gik op i at købe økologi. El's tak. Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Forfatterbloggerne